ПРО ГОЛОВНЕ
recent

Ігор Писклинець: Освітяни отримали особливе відношення замість грошей.


На Надвірнянщині назріває "ОСВІТЯНСЬКИЙ МАЙДАН". Місцеві чиновники з незрозумілих причин "приховали" приблизно 1млн.200 грн. які не виплатили за результатами року по вині керівництва РДА.  Про це повідомляє ГО "Майдан" Надвірна.
Чи вистачить сили і мужності у депутатів Надвірнянської райради висловити недовіру керівному складу РДА на черговій сесії , яка відбудеться у п'ятницю 15.01.2015 р., при умові, що винуватці , а саме керівництво РДА в особі голови та першого заступника голови, які те що роблять, постійно знаходяться у спільних, постійних відпустках. 

Подейкують, що саме за їхньої вини , бо не було кому підписати платіжні відомості, і не виплатили освітянам передбачені кошти. Тож прийшлося освітянам колядувати та зустрічати Новий Рік з старими проблемами, а саме з тими, що у Надвірні давно немає влади і керують районом "парашутисти", яким байдуже доля громади. На робочому місці їх зі свічкою не знайдеш Зранку ще немає з обіду уже немає.

Заступник голови Надвірнянської районної ради Ігор Писклинець із цього приводу повідомив, що в кінці 2015 року вийшла постанова 1013 КМУ (унікальний документ, який дотепер ніхто чітко не знає як виконувати). В звязку з ним виникла додаткова потреба в заробітній платі бюджетних установ. На цю потребу дали на область субвенцію. 

В результаті всі райони порахували й дали потребу й їм дали гроші один наш район не отримав гроші. Наше фінуправління потребу порахувало чуть більше 1.2 млн.грн. Просто треба було щоб керівництво РДА поїхало й проконтролювало виділення цих грошей. 

Керівництво РДА говорить зараз про упереджене ставлення обласної освіти, що виглядає доволі смішно, але по великому рахунку це нікого не цікавить, головне результат а його немає, за що відповідає керівництво РДА. Розумієте приїзжав голова ОДА й розказував байки що тут головою РДА його товариш й відношення до району буде особливе, ми тепер всі бачимо що це відношення дійсно особливе тільки в негативі . Виникає питання навіщо нам цей цирк?