ПРО ГОЛОВНЕ
recent

На мості в Ланчині необхідно терміново укріпити проміжну опору


Отримала продовження історія мосту, що на Прикарпатті, про який ми неодноразово писали, оскільки він щодня створює небезпеку для подорожуючих на віпочинок в Буковель. Вказана споруда має доволі цікаву історію, знайшла в якій своє місце також і містика. Місцеві жителі жартують що саме завдячуючи своєму містичному архітектору міст вперто не падає попри те, що його опори розмила річка Слобожниця. Про це пише інформаційний ресурс "Україна в НАТО". 

Як повідомила Надвірнянська районна державна адміністрація в соціальній мережі Фейсбук, було проведе огляд вказаного мосту. В результаті візуального огляду та інструментальної зйомки ознак руйнування і деформацій несучих конструкцій мосту не виявлено. Пообіцяли, що до кінця поточного року питання небезпеки буде знято.

Читайте також: Чому Не Падає Міст На Прикарпатті Дорогою На Буковель? Підставка Для Монолітної Опори Майже В Повітрі. Історія Й Містика.

Надіємось, що влада дотримає свого слова і учасники дорожнього руху без ризику для свого життя зможуть користуватись оновленим мостом.