ПРО ГОЛОВНЕ
recent

Твочий звіт до Дня матері

Яке це слово – мама, саме так називався творчий звіт Надвірнянського районного центру дитячої творчості, який відбувся 8 травня 2016 року. Ці урочистості у другу неділю травня вже традиційно присвячують найріднішим вихованці та їхні наставники райцентру дитячої творчості. Свято проходило у районному будинку культури. 
Ще перед входом до будинку культури на Майдані Шевченка привертала увагу обширна панорама із вдало експонованих робіт дитячих умільців. Раділа душа за хист юних вихованців гуртків. Виставка дитячих робіт гуртківців носила назву «Феєрверк фантазії». Усім охочим були запропоновані майстер - класи, які проводили керівники гуртків декоративно-прикладного мистецтва.

У залі панувала особлива атмосфера. Творчий звіт цього колективу, який очолює Руслана Калин, справді об`єднав серця всіх присутніх у прославі Української матері. Юні таланти найщирішими словами і талановитими художніми номерами вітали своїх матусь.  Дітвора намагалась донести присутнім в залі, що "День матері" для них – це справді свято любові і пошани, донести взаємну любов дітей та матерів.

Подячні слова усьому жіноцтву Надвірнянщини від керівництва районної влади прозвучали із уст голови районної ради Івана Гурмака, заступника голови райдержадміністрації Богдана Зеленчука, Надвірнянського міського голови Зіновія Андрійовича, а також начальника відділу освіти райдержадміністрації Степана Северилова.


Вони побажали всім Матерям щастя, здоров’я, родинного благополуччя, взаєморозуміння, любові і тепла від своїх дітей, подякували за натхненну та найвідповідальнішу материнську працю, за відданість, ласку, терпіння, розуміння та надійну підтримку. Також висловили щиру подяку колективу та вихованцям районного центру дитячої творчості за подарований святковий настрій.